يك فنجان قهوه بد درست كنيم

جديدترين خبر هاي بازي

يك فنجان قهوه بد درست كنيم

اولين كاري كه براي داشتن يك قهوه ي بد بايد انجام بديد اينه كه قهوه رو از فروشگاه زنجيره اي مواد غذايي تهيه كنيد. كاملا واضحه كه چنين فروشگاه هايي فقط به سودآوري فكر مي كنند و هيچ توجهي به كيفيت قهوه ندارند.

در فروشگاه هاي زنجيره اي به دنبال قهوه هاي بسته بندي شده در پك هاي بزرگ پلاستيكي بگرديد. همچنين مي تونيد دنبال دانه هاي تلخ روبوستا كه كافئين بيشتري دارند بگرديد.

 

قهوه آسياب شده بخريد

قهوه آسياب شده بخريد

براي تهيه يك قهوه ي كاملا افتضاح بايد قهوه ي آسياب شده اي كه مدت ها داخل قفسه فروشگاه مونده رو خريداري كنيد. چون قهوه پس از آسياب به مدت 15 دقيقه طعم و مزه خودشو از دست مي ده.

اگر مجبور به خريد دانه قهوه شديد حتما از آسياب هايي كه در فروشگاه وجود داره استفاده كنيد. اين آسياب ها قديمي هستند و به ندرت تميز مي شن. پس مي تونيد يه قهوه ي بد با طعم و بوي خاك داشته باشيد.

از يك آسياب ارزان براي تهيه قهوه بد استفاده كنيد

آسياب ارزان

اگر قصد داريد دانه قهوه را در منزل آسياب كنيد حتما ارزان ترين آسياب را تهيه كنيد. آسياب هاي ارزان قيمت حتي به بهترين دانه ي قهوه هم طعم سوخته مي دهند.

هيچوقت دستگاه آسياب را تميز نكنيد بگذاريد همه ي روغن ها و تفاله ي قهوه هاي اسياب شده ي قديمي در دستگاه آسياب بماند.

نيازي به استفاده از ترازو نداريد

براي تهيه ي يك اسپرسو افتضاح يادتان باشد كه هرگز قهوه ي آسياب شده را اندازه گيري (وزن) نكنيد. به طور كاملا تصادفي هر تعداد قاشق كه دوست داريد قهوه داخل پرتافيلتر بريزيد. يكنواختي ذرات آسياب شده ي قهوه اصلا اهميتي ندارند.

ممكنه قهوه شبيه چاي بشه و اصلا اشكالي نداره چند قاشق قهوه بيشتر اضافه كنيد.

تا از موضوع آسياب دور نشديم بايد بگم كه مي تونيد از هر درجه آسيابي براي همه ي روش هاي دم آوري قهوه بد استفاده كنيد. تا حالا ديده نشده كه استفاده از آسياب ريز براي روش قطره اي دم آوري قهوه با عث سرريز شدن قهوه بشه. پس مي بينيد كه سايز آسياب خيلي اهميتي نداره.

نگران كيفيت آب نباشيد

كيفيت آب در قهوه

بيشترين حجم قهوه رو آب تشكيل ميده. اصلا نگران كيفيت آب نباشيد. اگر سختي آب بالاست نگران فيلتر كردن اون نباشيد چون فقط طعم هاي بيشتري را به قهوه اضافه مي كنه. حتي اگر آب الوده باشد طعم قهوه باعث پنهان شدن بوي بد آب هاي الوده مي شه و همه ي نواقص رو پنهان مي كنه.

اگر از فيلتر كاغذي براي تهيه قهوه استفاده مي كنيد نيازي به شستن فيلتر نيست. بدون هيچگونه وسواسي قهوه را دم كنيد . فقط مقداري طعم كاغذ به قهوه اضافه خواهد شد.

به هيچ وجه دنبال دستورالعمل براي تهيه قهوه نباشيد. قهوه چيزي جز تركيب دانه هاي آسياب شده با آب نيست پس راحت باشيد و هر كاري كه خودتون فكر مي كنيد درسته انجام بديد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.